Sertif Gökçe’ye ziyaretler sürüyor
24 Nisan 2024 12:29

Sertif Gökçe’ye ziyaretler sürüyor

Derince Gençlik Taraftar Grubu ve Derinceliler Derneği 31 Mart belediye seçimlerinin ardından Derince Belediye Başkanı olan Av. Sertif Gökçe’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

5 YIL DERİNCE’Yİ YÖNETECEK

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve takımı bir an olsun bırakmayan Belediye Derincespor’un cefakar taraftar grubu Derince Gençlik ile ilçenin önemli STK’larından Derinceliler Derneği, Cumhuriyet Halk Partisi’nden belediye başkan adayı olan ve İbrahim Şirin ile girdiği yarışı kazanarak Derince’yi 5 yıl yönetme hakkı elde eden Av. Sertif Gökçe’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

ÇERÇEVE İÇİNDE FORMA

Derince Gençlik Taraftar Grubu Lideri Burhan Çeper, Derinceliler Derneği Başkanı Murat Elyıldırım ve yönetim kurulu üyesi Erdinç Ali Yağmurca özel olarak hazırlatılan ve üzerinde Sertif Gökçe’nin yazılı olduğu çerçeve içinde Belediye Derincespor formasını Başkan Gökçe’ye takdim etti ve Gökçe’ye yeni görevinde başarı dileğinde bulundu. Sertif Gökçe ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirirken sarı lacivertli kulübün bu sezon ligde kalacağına, önümüzdeki sezon da şampiyonluk yaşayacağına inandığını dile getirdi.  

Güncelleme: 24 Nisan 2024 12:30
X